• Mobilod veled van, bárhol jársz!

  Ezért egy sms elküldése soha nem jelenthet kihívást

  Tovább
 • Az SMS-nél nincs egyszerűbb megoldás!

  Meghaladta a lakosság lélekszámát az előfizetősek száma

  Tovább
 • Nincs drága indulóköltség és havidíj sem!

  Más fizetési lehetőségekkel szemben nálunk nincsenek és nem is lesznek költségek

  Tovább
 • Válaszd az SMS fizetést!

  Az sms fizetés mai napig a legkedveltebb a vásárlók körében!.

  Tovább

RÓLUNK

A Netfizetés.hu csapatata 2005 óta biztosít emelt díjas sms fizetést az ország több száz cége számára. Tudjuk, hogy számodra is értékes lesz egyedi szolgáltatásunk, hiszen célkitűtésünk, hogy elégedett legyen minden Partnerünk. Tudjuk, hogy elvárod tőlúnk, hogy munkánkat előrelátóan, megbízhatóan és szakértő módon végezzük és ennek szellemében tevékenykedünk minden nap.


>
 • Statisztikák

  Megújult felületünkön könnyen és gyorsan tudod nyomon követni ügyfeleid fizetéseit a nap 24 órájában.

 • Testreszabható

  Adatmódosíás és beállítási lehetőségek, valamint tesztfelület, ahol tudod tesztelni hogy mit kapnak vissza ügyfeleid

 • Tanácsadás

  Az elmúlt évtized szakmai tapasztalait szívesen osztjuk meg veled is, hiszen a Te sikered a mi sikerünk is!

HOGYAN

tudom a Netfizetés rendszerét használni?


Az első lépés, hogy regisztrálnod kell. A regisztráció után tudod klválasztani, hogy ügyfeleid mit küldjenek el az SMS-ben és azt, hogy a beérkezett SMS-eket hova továbbítsa a rendszerünk. Ha ezeket elsőre nem tudod, akkor sincs baj, hiszen ezeket utólag tudod módosítani. A szerződéskötéshez a vállalkozásod adatait is el fogjuk kérni, ezért ezeket érdmes előkészíteni. A szerződést e-mailben küldjük ki, majd postán kell visszaküldeni. Ha szeretnéd segítünk, abban hogy mit hogy érdemes kialakítani az oldalon , hogy ügyfeleid számára tényleg a legegyszerűbb megoldás az SMS fizetés legyen. A gyors integráció után, már csak az oldaladra kell kiírni az emeltdíjas számot és a kötelező információkat, majd, már érkezhetnek is az SMS-ek.

SEGÍTSÉG


Próbáltunk összeszedni Számodra minden segítséget a gyors és egyszerű ügyintézéshez.
Ha mégse találnál választ kérdésedre a fenti lehetőségek közül választva, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

VÉLEMÉNYYEK

Partnereink véleményei alátámasztják, hogy velünk csak jól járhatsz!

STETTNER TÍMEA

Webfejlesztő, üzemeltető

" Amikor felhívtam a Netfizetés.hu-t, Tamás a cégvezető az első beszélgetésünkkor már nagyon megnyerő volt, komplex tudással rendelkezett az sms fizetések terén. Nem tudtam Tőle olyat kérdeni, amire nincs rálátása. "

BÜKKHÁTI MÁRK

üzemeltetési igazgazó

" Azért használom a szolgáltatást közel 6 éve, mert egy ilyen jellegű rendszernél a megbízhatóság a legfőbb szempont. A kifizetések sohasem késtek, nincsenek csúszások és ígérgetések, a rendszerük pedig folyamatosan rendelkezésre állt. "

GELENCSÉR ÁDÁM

Virtual Planet

"Kiemelkedő precizitás és pontosság jellemzi a mára már lassan 2 éve nekünk nyújtott szolgáltatásukat. Nagyon örülök hogy rájuk találtunk és nagyon szívesen dolgozom velük!"

KIRÁLY GÁBOR

senior fejlesztő

"Több sms-es szolgáltatónál voltam előttük, de számomra ők a legjobbak. Piacvezetők az sms fizetésben és csak őket ajánlom mindenkinek!"

TÓTH RÓBERT

cégvezető

" 2 éve állunk a Netfizetetés.hu Kft-vel kapcsolatban. Nyugodt szívvel, bátran mondhatjuk, hogy itt megtaláltuk azt a stabilitást, precizitást, amit már régóta kerestünk."

VIRÁG TAMÁS

PHP fejlesztő

A Netfizetés.hu Kft emeltdíjas SMS szolgáltatását több, mint 10 éve veszem igénybe. A szolgáltatást több oldalamon is használom. A cég hozzáállásával, megbízhatóságával maximálisan elégedett vagyok.

VÁRADI ÁGNES

Marketinges

Cégünknek fontos, hogy komplex szolgáltatásainkat megbízható, és precíz partnerre építsük. 2 éve állunk a Netfizetetés.hu Kft-vel kapcsolatban. Nyugodt szívvel, bátran mondhatjuk, hogy itt megtaláltuk azt a stabilitást, precizitást, amit már régóta kerestünk.

LÁSZLÓ LÁSZLÓ

fejlesző mérnök

7 éve partneri kapcsolatban állunk a Netfizetés.hu Kft-vel. Ezen időszak alatt egyetlen probléma vagy nézeteltérés sem akadt, amely hátráltatta volna a közös munkát. Pontos, precíz elszámolás és a minőség jellemzi szolgáltatásukat.

ÍRJ NEKÜNK
TE IS!

Megírom

VÁGJ BELE!

Legyen emelt díjas SMS fizetés weboldaladon!Indulás!